NU ÄR DET #GBGTECHWEEK!

GBGTECHWEEK2020.png

På fredag kör vi #gbgtechweek Build to Last - ett helt digitalt nätverksevenemang för entreprenörer och investerare. Länk till biljett: https://gbgtechweek-build-to-last.confetti.events/

Västsveriges största forum och evenemang tillägnat entreprenörskap och teknik är här för femte året. Detta år planeras ett fantastiskt program som är online och täcker allt från artificiell intelligens, jämställdhet inom teknik, hållbar verksamhet, och mycket mer.

Världen är i ständig förändring och för att kunna navigera i det nya är det viktigare än någonsin att bygga sitt företag för framtiden. Följ med på en hel dag med trendprognoser, diskussioner och pitching. I år är vi 100% digitala, men oroa dig inte. Alla viktiga komponenter för ett fantastisk event finns fortfarande kvar!

Evenemanget anordnas av Gothenburg Tech Week, i samarbete med andra aktörer i regionen, inklusive GU Ventures genom #GreenUps som är ett kluster av cleantech och greentech startups och små och medelstora företag i västra Sverige.

Detta är ett digitalt evenemang, länkar och matchningsplattform kommer att ges till dem som har köpt en biljett.

Gothenburg Tech Week är för alla som är intresserade av att lära sig mer om tech och entreprenörskap. Det är en plats för nätverkande, samarbete, att dela och sprida idéer och få kunskap.

Program:

09.30 Welcome to #GBGTECHWEEK Build to Last!

09.45-10.30 Impact Investment Trends w. Tove Larsson, General Partner at Norrsken

10.45-11.45 Reverse Pitch w. Unconventional Ventures, Maki.vc, Summa Equity, ByFounders and Almi Invest Greentech

12.00-12.40 Entrepreneurial Stories w. Sven Wolf, CEO at Bzzt and Johan Gustafsson, CEO at Visiba Care

12.45-13.30 Innovations compatible with the 1,5 degree scenario w. Energimyndigheten

13.45-14.30 Panel w. Newion, Brightly Ventures and Industrifonden

14.45-15.55 Company pitches w. Scaffcalc, Vividye, OnDrop, SKRIIN and Ligna Energy

#gbgTeckWeek har skapat ett digitalt matchningsverktyg som låter dig boka enskilda digitala möten under hela Gothenburg Tech Week, ja du hörde RÄTT! Ta chansen att träffa nya satsningar, investerare och partners!

För hela programmet, gå in här: https://gbgtechweek.com/

Melisha Linnell