Zeptacoin rusade efter börsnoteringen – Följ den nya svenska kryptovalutan på börsen

Zeptagram omslag.jpg

..............................................................

GU Ventures sprider nyheter och information kring verksamheten, sina bolag, samt alumnibolag:

..............................................................

Zeptacoin, den nya inflationsfria kryptovalutan från Zeptagram AB, har efter börsnoteringen den 15 oktober skapat stort intresse i den inledande handeln. Efter några timmar på BitMart steg kursen som högst till 2,90 USDT (2000%) som kan jämföras med teckningskurser på 0,15-0,50 USD som svenska investerare har kunnat teckna Zeptacoin för.

Zeptacoin har symbolen ZPTC och handlas på BitMart gentemot USDT (Tether), en s.k. stablecoin som är knuten till och följer USD och är en av de kryptovalutor som har ett bestämt tak på antalet coins. Det kommer inte att ges ut fler coins än de som är utgivna idag och valutan kan därför klassas som inflationsfri. Zeptacoin är också en grön kryptovaluta som inte minas som Bitcoin eller Ethereum då den är uppbyggd på “stake of proof” – därmed använder Zeptacoin endast en bråkdel av energimängden (näst intill ingenting) jämfört med de stora kryptovalutorna.

Zeptacoin är en kryptovaluta med tydligt användningsområde – handel med musikrättigheter och NFTs. Användningen av Zeptacoin kommer att understödjas av Zeptagram och dess plattformar. Zeptagram bygger en struktur för en snabb kommande tillväxt med bland annat en kommande börsnotering av bolaget som kommer att ge stöd till användning av och efterfrågan på Zeptacoin. Dessutom har avtal skrivits med ytterligare en kryptobörs om en kommande dubbelnotering av Zeptacoin.

  • "Det är kul att intresset för Zeptacoin är så stort och nu blickar vi framåt. Listning på nästa börs inom 1-2 veckor. Vi tänker hålla ett ganska högt tempo och presentera nya NFTs och DNFTS i samarbete med stora artister", säger Christina Löwenström, VD Zeptagram AB.

Läs artikel i Gaffa om Zeptagram HÄR

Följ Zeptacoins utveckling

Med ett konto på BitMart kan du följa Zeptacoins utveckling och handla den svenska kryptovalutan samt andra kryptovalutor. Här hittar du mer information om hur du kommer igång med handel hos BitMart.

Följ priset på ZPTC/USDT HÄR.

Ladda ner apparna från Zeptagram (App Store och Google Play) och BitMart (App Store och Google Play) för att följa kursen.

Dessutom kan du följa Zeptacoin och Zeptagram på InstagramFacebookTwitter och Telegram.

Om Zeptagram AB:

Zeptagram är en handelsplattform baserad på blockchain-teknik som är redo att revolutionera musikindustrin,. I nära samarbete med artister och innehållsskapare över hela världen strävar dem efter att erbjuda den mest lukrativa plattformen för investering och handel med musikrättigheter. På Zeptagram hittar du ett team av mycket erfarna proffs som lever och andas Tech, Music and Finance med en global syn. Med över 50 års erfarenhet från fintech, musikindustrin, marknadsföring och blockchain. För mer info: 
zeptagram.com