Sista bilderna tagna på Freddie Mercury tillsammans med Queen säljs som NFTs från Zeptagrams plattform

..............................................................

GU Ventures sprider nyheter och information kring verksamheten, sina bolag, samt alumnibolag:

..............................................................

Den 21 januari meddelade Zeptagram att allmänheten har möjlighet att köpa några av de sista fotografierna som tagits av bandet Queen tillsammans med Freddie Mercury i form av NFT:s på Zeptagrams plattform eftersom ett nytt samarbete med fotografen Torleif Svensson lanserades. NFT är den digitala motsvarigheten till en fysisk specialutgåva vilket innebär att köparen får tillgång till unikt innehåll som ingen annan kan komma åt. 

"Jag har varit väldigt nyfiken på NFTs och det är ett perfekt sätt för privatpersoner och fans att ta del av bilder som aldrig tidigare publicerats" säger fotografen Torleif Svensson.

Läs mer om Zeptagrams samarbete med fotografen Torleif Svensson HÄR: https://via.tt.se/pressmeddela...

Via bolagets plattform kan investerare och fans, förutom att köpa NFT:s, även investera i musik och få avkastning via royalties. 

I mars 2021 blev Zeptagrams nyemission kraftigt övertecknad vilket tillförde bolaget expansionskapital och cirka 400 nya aktieägare.

Om Zeptagram AB:

Zeptagram är en handelsplattform baserad på blockchain-teknik som är redo att revolutionera musikindustrin,. I nära samarbete med artister och innehållsskapare över hela världen strävar dem efter att erbjuda den mest lukrativa plattformen för investering och handel med musikrättigheter. På Zeptagram hittar du ett team av mycket erfarna proffs som lever och andas Tech, Music and Finance med en global syn. Med över 50 års erfarenhet från fintech, musikindustrin, marknadsföring och blockchain. För mer info: 
zeptagram.com