Se intervju med Katie Pettersson, VD CAREer KP Consulting AB och som just nu studerar på Gothenburg Executive MBA program

..............................................................

GU Ventures sprider nyheter och information kring verksamheten, sina bolag, samt alumnibolag:

..............................................................

I denna intervjun får du lyssna till Katie Pettersson, VD CAREer KP Consulting AB som nu studerar på Gothenburg Executive MBA 2021-2023-program. I den här videon delar hon med sig av varför hon valt att gå Gothenburg Executive MBA och sina råd till alla som funderar på att söka till programmet.

Katie är VD för CAREer KP Consulting AB och partner för China CAREer Management Consulting Co., Ltd. Hennes ansvarsområden fokuserar på medicintekniska produkter, läkemedel, industri-, fordons- och FMCG-sektorerna.

Se videon här:

Innan hon började på CAREer KP Consulting AB var Katie Kina-chef för Retention Group, Managing Consultant för Korn/Ferry Futurestep och Chief Representative för IBM Kenexa. Hon har framgångsrikt utfört en rad stora utlandsstationerade och lokala ledningsuppdrag och säkerställt utvecklingsbehoven hos många stora multinationella företag i Asien.


Katie har blivit erkänd av Worldwide Association of Female Professionals och Member of Sweden HR Association och talar mandarin, kantonesiska, engelska och svenska.

Handelshögskolan vid Göteborgs universitet levererar Sveriges första AMBA-ackrediterade Executive MBA-program, företagsanpassade ledarprogram för internationellt inriktade företag på den nordiska marknaden, samt kortare öppna ledarprogram. Utbildningarna levereras i Sverige och globalt. Genom att kombinera akademisk tyngd med praktisk relevans utvecklar skolan sina kunders nyckelmedarbetare. Handelshögskolan vid Göteborgs universitet är en av drygt 100 handelshögskolor i världen som är Triple Crown-ackrediterad, d v s har de tre främsta internationella ackrediteringarna för handelshögskolor från AMBA, AACSB och EQUIS.
www.guexed.com