Välkomna till kompetens+ innovationsfrukost 22 mars med temat User Experience!

Nu välkomnar vi dig till ännu en innovationsfrukost med Kompetens+, ett initiativ som är en del av Göteborgsregionens Kompetensnav och finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden (Eruf) och Västra Götalandsregionen. Denna gång får vi lyssna till experter inom ett viktigt område som många inte har kunskap eller vetskap om, nämligen UX (User Experience). Göteborg ligger i framkant globalt vad gäller UX, och antalet personer som jobbar med det i regionen är tio gånger högre än snittet per capita.

Kompetens+ ägs och leds av Business Region Göteborg tillsammans med sju regionala partners i samverkan med TRR. GU Ventures AB är en av de regionala partners som medverkar i och stöttar Kompetens+.

Denna gång får ni träffa Anna Laurin och Karin Lycke som jobbar med den förstudie som görs för att starta en UX-arena som ska bidra till snabb mobilisering av UX-kompetens på alla nivåer i samhället. Under denna morgon ger Anna och Karin dig inblick i hur din verksamhet kan dra nytta av just större UX-kompetens.

Anmäl dig HÄR

User Experience är ett otroligt viktigt strategiskt verktyg för samhället för att exempelvis få världen att förändra sina vanor för att nå de globala målen. Till 2050 förutspås det finnas över 100 miljoner som arbetar med UX och i ljuset av detta arbetas det nu med att skapa en gemensam UX-arena i Göteborg med syfte att stimulera både forskning och affärer, samla och synliggöra kompetensområdet och möjliggöra en raketutveckling av UX-användandet i regionen.


Tid:
22 mars kl. 8:15-9:15
Plats: Online, länk skickas ut dagen innan frukosten.

Läs mer här om UX-arenan här: https://visualarena.lindholmen.se/projekt/ux-arena