Intervju om LazeraH i nättidningen Impact Loop

..............................................................

GU Ventures sprider nyheter och information kring verksamheten, sina bolag, samt alumnibolag:

..............................................................

Nyligen publicerades en artikel i nättidningen Impact Loop, där GU Ventures affärsutvecklare Tore Sveälv, som är tillika styrelseledamot i GU Ventures bolag LazeraH, intervjuades med anledning av Lazerahs senaste utveckling.

I denna intervju kan läsaren läsa bl.a. om att LazeraH har nu tagit in 8,6 miljoner kronor i kapital, som öronmärks för att växla upp och ta nästa steg i jakten på det som beskrivs som “framtidens energikälla”:

“Om vi lyckas med det vi har påbörjat så vore det märkligt om inte Leif Holmlid skulle få ett Nobelpris. Vi sitter på en teknologi som skulle kunna göra många energikällor minst sagt lite onödiga. Med det sagt så tror jag på vikten av att ha en mix av energikällor, men detta skulle bli ett otroligt viktigt bidrag till lösningen på hur vi ska säkra upp det gröna energibehovet utan att skada mänskligheten och naturen.”, säger Tore Sveälv i artikeln.

Läs hela artikeln HÄR

Om LazeraH AB

LazeraH ABs forskning och utveckling fokuserar på att fånga upp den enorma energin som finns i ultratätt väte. Målet är att tillhandahålla helt ren och säker energi för att befria världen från fossila bränslen – till lägsta möjliga energikostnad.

https://www.lazerah.com/